Videoproductie

Stel je voor: een video die uw bedrijf op een unieke en memorabele manier presenteert. Een video die uw boodschap op een heldere en aansprekende manier overbrengt. Een video die uw doelgroep aanspreekt en uw verkoop of conversie rates verhoogt. Dit is waar videoproductie om draait. En Rocket Videos is uw perfecte video partner om dit voor u te realiseren.

VIDEOPRODUCTIE RESULTATEN

135%

hogere CTR

10x

lagere CPC

50%

hogere gemiddelde kijktijd

Wat is videoproductie?

Videoproductie is het proces van het creëren van video content voor verschillende doeleinden, zoals reclame, marketing, training of documentatie. Het vereist creativiteit, technische kennis en vaardigheden, en een goede samenwerking tussen het videoproductieteam en de opdrachtgever.

Waarom kiezen voor videoproductie?

Video is een krachtig communicatiemiddel, en steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van videoproductie. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste redenen om videoproductie te overwegen:

  • Video is visueel aantrekkelijk en houdt de aandacht van de kijker langer vast dan tekst of afbeeldingen.
  • Video biedt de mogelijkheid om complexe informatie op een begrijpelijke en aansprekende manier over te brengen.
  • Video wordt steeds belangrijker in het online landschap en helpt bij zoekmachineoptimalisatie (SEO).
  • Video creëert vertrouwen en bevordert de relatie tussen het bedrijf en de doelgroep.

Recente videoproducties

Play Video

Showreel 2022

Animatie video laten maken
Play Video

Geheim van de Smith

Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Laad meer video's
Promotiefilm
Play Video

FELIXprinters

Play Video

Villex

Play Video

No Isolation

Waarom kiezen voor Rocket Videos?

Rocket Videos is gespecialiseerd in videoproductie voor bedrijven en biedt een full-service aanpak voor alle aspecten van videoproductie, van conceptontwikkeling en scriptwriting tot opnames, montage en post-productie. Hieronder vindt u

enkele redenen waarom u Rocket Videos moet overwegen als uw volgende video partner:

  • Jarenlange ervaring: Rocket Videos beschikt over jarenlange ervaring in videoproductie en heeft al talloze projecten met succes uitgevoerd voor diverse bedrijven en organisaties.

  • Professionele aanpak: Rocket Videos werkt met een team van ervaren en gepassioneerde videoproducenten die altijd streven naar de hoogste kwaliteit en perfectie.

  • Aangepaste oplossingen: Rocket Videos biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk project, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke wensen en doelen van de opdrachtgever.

  • Betaalbare prijzen: Rocket Videos biedt betaalbare videoproductie diensten zonder concessies te doen aan kwaliteit en professionaliteit.

  • Tevreden klanten: Rocket Videos heeft een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar klanten, die tevreden zijn over de resultaten en service die ze hebben ontvangen.

VIDEOPRODUCTIE VOOR ELK DOEL

We maken elk videoformaat dat je wenst

Animatie promo video. Animatie video laten maken

2D animatie

Film

3D animatie

Animatie & film

Showcases

Epson

Epson Europe was op zoek naar een efficiënte manier om videocontent te creëren die gemakkelijk in alle EU-landen waar Epson actief is, kan worden gebruikt. Zo kwamen ze bij ons uit als een van de meest innovatieve videoproductie bedrijven in Nederland. Rocket Videos heeft een snackable videoformaat gemaakt dat kan worden gebruikt om video content te produceren in 28 landen.

Geheim van de Smith

Voor Geheim van de Smith hebben we een explainer video gemaakt. Het belangrijkste doel was om een video te maken die zou kunnen helpen met het bounce percentage van hun website te verlagen. Onze unieke performance approach onderscheidt ons van andere videoproductie bedrijven. Kijk eens naar dit prachtige resultaat!

Batavia Stad

We bedachten een videostrategie bestaande uit TrueView- en Bumperadvertenties die potentiële kandidaten zouden laten zien hoe het is om in een van de winkels in Batavia Stad te werken. Op deze manier geven we de recruitment campagne van Batavia Stad een extra boost, en dat al 2 jaar!

Bovemij

Voor Bovemij hebben we een branding video ontwikkeld die kijkers een overzicht geeft van de organisatie en haar diensten. Door voor een herkenbare superheld te kiezen zorgen we ervoor dat deze animatie video de branding van Bovemij helpt te versterken.

Onze klanten beoordelen ons met

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

Plan een brainstorm sessie in

Videoproductie is een krachtige manier om uw bedrijf te presenteren en uw boodschap over te brengen op een aansprekende en memorabele manier. En Rocket Videos is de perfecte video partner om dit voor u te realiseren. Met jarenlange ervaring, een professionele aanpak, op maat gemaakte oplossingen, betaalbare prijzen en tevreden klanten, is Rocket Videos de beste keuze voor uw volgende videoproductie project.

Contacteer ons vandaag!

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.