085 130 68 74
5.0 14 Google reviews

 – AL VANAF 4500EUR –

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de term ‘interactieve video’ en je hebt er ongetwijfeld al eens enkele bekeken. Interactieve video transformeert de lineaire vertelboog door kijkers het verhaal te laten zien waar ze willen gaan. De vormen die interactieve video kan aannemen, zijn onbeperkt.

Ons team van experts staan klaar om met jou vrijblijvend eens te praten over onze interactieve video’s. Wij kunnen je tips geven over richting, stijl, lengte, script, graphics, shots, voiceover en muziek. We staan klaar!

ENKELE PROJECTEN

 

AQUAFIN

 

Aquafin reinigt rioolwater zodat het terug kan gaan naar de natuur. Ze werken aan het milieu in harmonie met het water. Duurzaam omgaan met regenwater om droge grond te helpen voorkomen.

Voor hun selectiecampagne hebben zij met Clickablevideo interactieve video ingezet om de kernwaarden van het bedrijf op een humoristische manier te communiceren.

MACH MEDIA

 

Mach Media is een resultaatgericht team van Marketing Communications Consultants en Project Managers, gevestigd in Gent (Belgie) en Washington DC. Als een site-introductie hebben ze deze ‘Date with Machmedia’ gebouwd, het Belgische kantoor geintroduceerd en een inleiding gegeven tot de diensten die het bedrijf te bieden heeft.

Het bevat interactieve marqers en video-in-picture-video. Het werd gefilmd met een steadycam op hun kantoren met Movietrader.

BEVER

Bever is de buitenwinkel van Nederland. Het heeft een zeer uitgebreide catalogus, of je nu gaat kamperen in de Himalaya of gewoon op pad gaat in het bos om de hoek.

De catalogus werd toegankelijk gemaakt via korte Vlogs, gemaakt door zeer ervaren winkelpersoneel van Bever. Ze bevelen de beste producten aan voor je avontuur en geven handige tips. In de video gemaakt met Veejays is onder andere een winkelcomponent toegevoegd die precies de producten laat zien die in de video worden genoemd.

ONZE KLANTEN
                                                      

WIL JE EEN OFFERTE? 

Wij reageren binnen de 24u


Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bedrijf *
Bericht

Call Now Button

Call Now