Creatieve
promotiefilms

Een bedrijf te promoten is essentieel voor groei en succes. Een van de meest populaire en effectieve manieren om uw bedrijf te promoten is door middel van een film. Een promotiefilm is een korte video die uw product, dienst of bedrijf op een aantrekkelijke en vermakelijke manier presenteert. In dit artikel leert u hoe u een creatieve promotiefilm kunt maken en waarom het zo belangrijk is voor uw bedrijf.

Waarom Een Promotiefilm?

 • Verhoogt de bekendheid van uw bedrijf: Een promotiefilm kan u helpen om uw bedrijf op een aantrekkelijke en vermakelijke manier aan een groot publiek te presenteren.
 • Verhoogt de betrokkenheid van uw doelgroep: Een creatieve en vermakelijke film kan uw doelgroep helpen zich meer betrokken te voelen bij uw bedrijf en producten of diensten.
 • Maakt het makkelijker om uw boodschap over te brengen: In plaats van uw product of dienst te beschrijven met tekst, kunt u het laten zien en uitleggen via een film. Dit maakt het makkelijker om uw boodschap over te brengen en te onthouden.
 • Kan u helpen bij het genereren van leads: Een goed gemaakte promotiefilm kan u helpen bij het genereren van leads door uw doelgroep aan te moedigen om contact met u op te nemen of uw product of dienst te kopen.
Bedrijfsfilm laten maken 1

Hoe Maakt U Een Creatieve Promotiefilm?

Het maken van een creatieve en effectieve promotiefilm vereist enige planning en inzet. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen:

 1. Bepaal uw doel en boodschap: Voordat u begint met het maken van de film, is het belangrijk om duidelijk te bepalen wat uw doelen en boodschap zijn. Wat wilt u bereiken met de film en hoe wilt u uw boodschap overbrengen?
 2. Kies de juiste stijl en toon: Uw stijl en toon zijn cruciaal voor het creëren van een effectieve en vermakelijke film. Bedenk wie uw doelgroep is en hoe u hen wilt aanspreken. Zorg ervoor dat de stijl en toon passen bij het beeld dat u van uw bedrijf wilt uitstralen.
 3. Maak een script: Het maken van een script is de volgende stap. Het script moet duidelijk uw boodschap overbrengen en tegelijkertijd vermakelijk zijn. Zorg ervoor dat uw script niet te lang is en niet afdwaalt van het hoofddoel.
 4. Kies de juiste muziek en geluidseffecten: Muziek en geluidseffecten kunnen uw film naar een hoger niveau tillen. Kies muziek die bij de stijl en toon van uw film past en zorg ervoor dat geluidseffecten niet te overweldigend zijn.
 5. Hire of werk samen met professionals: Als u niet bekend bent met filmmaken, overweeg dan om te werken met professionals. Zij kunnen u helpen bij het maken van een professionele en creatieve film.

Recente Promotiefilms

Bedrijfsfilm laten maken 3
Play Video

Epson

Bedrijfsfilm laten maken 4
Play Video

FELIXprinters

Bedrijfsfilm laten maken 5
Play Video

Tropenmuseum

Meer video's
Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Bedrijfsfilm laten maken 7
Play Video

Showreel

Bedrijfsfilm laten maken 8
Play Video

Batavia Stad

Uitgelichte promotiefilms

Bedrijfsfilm laten maken 3

Epson

Epson Europe was op zoek naar een efficiënte manier om videoinhoud te creëren die gemakkelijk kan worden gebruikt in alle EU-landen waar Epson actief is. Rocket Videos heeft een videoformaat ontwikkeld dat kan worden gebruikt om video’s te produceren in 28 landen. Deze video’s dienen vooral als social content op LinkedIn. 

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Voor Batavia Stad maakten we verschillende video’s ter ondersteuning van hun recruitment campagne. Van elk van deze video’s produceerden we ook een 6 seconde bumper ad voor remarketing doeleinden. 2 jaar na datum gebruikt Batavia Stad Stad ze nog steeds!

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Voor het Tropenmuseum in Amsterdam produceerden we een promo video die op social media ingezet werd om ouders te overtuigen om een daguitstapje te plannen naar het museum tijdens de krokusvakantie.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

We ondersteunden Toerisme VAN met het produceren van verschillende video’s ter promotie van hun nieuwe app. Deze video’s hebben tot een aanzienlijke lagere cost-per-click geleid op YouTube, Snap en Instagram.

Promotiefilms van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

FAQs Over Promotiefilms

 1. Hoeveel kost het om een promotiefilm te maken? Het bedrag dat u betaalt om een promotiefilm te maken, is afhankelijk van veel factoren, zoals de lengte van de film, de moeilijkheidsgraad en het aantal professionals dat u nodig hebt. In het algemeen kunt u verwachten dat een promotiefilm tussen de €3.000 en €6.000 kost. Je kan hier meer leren over de kostenstructuur van een videoproductie.

 2. Hoeveel tijd duurt het om een promotiefilm te maken? Het hangt af van de grootte en complexiteit van uw film, maar in het algemeen kunt u verwachten dat het ongeveer 4-6 weken duurt om een promotiefilm te maken.

 3. Kan ik een promotiefilm zelf maken? Ja, u kunt zelf een promotiefilm maken, maar het is belangrijk om te overwegen om hulp te zoeken van professionals als u niet bekend bent met filmmaken.

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Doelgroep

Een creatieve promotiefilm is een effectieve manier om uw bedrijf te promoten en aandacht te trekken. Door duidelijk te bepalen wat uw doelen en boodschap zijn, de juiste stijl en toon te kiezen, een script te maken en samen te werken met professionals, kunt u een film creëren die uw bedrijf ten goede komt. Overweeg dus zeker om een promotiefilm te maken en uw bedrijf op een leuke en creatieve manier te presenteren aan uw doelgroep.

Promotiefilm laten maken

Houd er rekening mee dat een goede promotiefilm niet alleen vermakelijk moet zijn, maar ook uw boodschap en doelen op een duidelijke manier moet overbrengen. Het is daarom belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan elke stap in het filmmakenproces, van het bepalen van uw doelen tot het kiezen van de juiste muziek en geluidseffecten.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw promotiefilm succesvol is, overweeg dan om te werken met professionals die u kunnen helpen bij het maken van een effectieve en vermakelijke film. Of u nu een groot bedrijf bent of een startende ondernemer, een goede promotiefilm kan het verschil maken en uw bedrijf helpen om de aandacht te trekken die het verdient.

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.