Bedrijfsfilm laten maken​
Waarom is het belangrijk?

Een bedrijfsfilm is een krachtig communicatiemiddel om uw bedrijf en producten of diensten te presenteren aan uw doelgroep. Het kan potentiële klanten helpen om uw bedrijf beter te begrijpen en het vertrouwen in uw merk te versterken. Bovendien zorgt het voor een betere zichtbaarheid op internet, aangezien video-content steeds meer gewaardeerd wordt door zoekmachines zoals Google.

De juiste productiepartner kiezen

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsfilm het gewenste resultaat oplevert, is het belangrijk om een professionele productiepartner te kiezen. Kijk naar hun portfolio en referenties en overleg met hen over uw doelen en verwachtingen. Een goede productiepartner zal u helpen bij het ontwikkelen van een sterk verhaal en script, en zorgt voor een efficiënte opname- en post-productieproces.

Verhaal en script

Een sterk verhaal en script zijn de basis van elke succesvolle bedrijfsfilm. Overleg met uw productiepartner over de boodschap die u wilt overbrengen en de doelgroep waarvoor de film bestemd is. Zorg dat het verhaal boeiend en informatief is, en dat het beeld en geluid op een professionele manier gepresenteerd worden om het beste resultaat te bereiken.

Bedrijfsfilm laten maken 1

Opnames en post-productie

Tijdens de opnames moet er nauw samengewerkt worden met de regisseur en cameraploeg om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. In de post-productie worden de opnames bewerkt en samengevoegd tot een eindproduct dat aan uw verwachtingen voldoet.

Publicatie en verspreiding

Eenmaal uw bedrijfsfilm klaar is, is het belangrijk om deze te publiceren en te verspreiden onder uw doelgroep. Dit kan gedaan worden door middel van verschillende online platforms, zoals YouTube en Vimeo, evenals door de film te integreren in uw website en social media.

In conclusion, een bedrijfsfilm is een waardevolle aanvulling op uw marketingstrategie. Door de juiste productiepartner te kiezen, een goed verhaal en script te ontwikkelen, en de film effectief te publiceren en verspreiden, kunt u uw merk versterken en uw zichtbaarheid vergroten bij uw doelgroep.

Recente Bedrijfsfilms

DOM
Play Video

DOM

Bedrijfsfilm laten maken 4
Play Video

FELIXprinters

Bedrijfsfilm laten maken 5
Play Video

Tropenmuseum

Meer video's
Play Video

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

Bedrijfsfilm laten maken 7
Play Video

Showreel

Bedrijfsfilm laten maken 8
Play Video

Batavia Stad

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN


Onze bedrijfsfilms kan je inzetten voor meerdere doelen

Bedrijfsfilm laten maken 9

Branding

animatie studio voorbeeld 11

Social

Sales

Bedrijfsfilm laten maken 12

HR

Uitgelichte bedrijfsfilms

Bedrijfsfilm laten maken 3

Epson

Epson Europe was op zoek naar een efficiënte manier om videoinhoud te creëren die gemakkelijk kan worden gebruikt in alle EU-landen waar Epson actief is. Rocket Videos heeft een videoformaat ontwikkeld dat kan worden gebruikt om video’s te produceren in 28 landen. Deze video’s dienen vooral als social content op LinkedIn. 

Bedrijfsfilm laten maken 8

Batavia Stad

Voor Batavia Stad maakten we verschillende video’s ter ondersteuning van hun recruitment campagne. Van elk van deze video’s produceerden we ook een 6 seconde bumper ad voor remarketing doeleinden. 2 jaar na datum gebruikt Batavia Stad Stad ze nog steeds!

Bedrijfsfilm laten maken 5

Tropenmuseum

Voor het Tropenmuseum in Amsterdam produceerden we een promo video die op social media ingezet werd om ouders te overtuigen om een daguitstapje te plannen naar het museum tijdens de krokusvakantie.

Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

We ondersteunden Toerisme VAN met het produceren van verschillende video’s ter promotie van hun nieuwe app. Deze video’s hebben tot een aanzienlijke lagere cost-per-click geleid op YouTube, Snap en Instagram.

Bedrijfsfilms van hoge kwaliteit

5.0
5/5

Testimonials

Goede service

5/5

We hebben genoten van het werken met Rocket Videos en ze hebben geweldig materiaal geleverd voor onze marketingcampagne.

De kosten van een bedrijfsfilm

De kosten van een bedrijfsfilm kunnen variëren, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de productie. Overleg altijd met uw productiepartner over uw budget en verwachtingen, zodat zij een realistische offerte voor u kunnen opstellen. Bespreek ook de mogelijkheden voor opnames op locatie, reiskosten, en eventuele bijkomende kosten zoals vergunningen en technische hulp.

Het is belangrijk om te realiseren dat u waarschijnlijk meer geld moet uitgeven aan een bedrijfsfilm dan aan traditionele marketingkanalen, zoals flyers en posters. Echter, het investeren in een kwalitatieve bedrijfsfilm kan u op de lange termijn veel opleveren, door het versterken van uw merk en het verhogen van uw zichtbaarheid op internet.

Rocket Videos

Bedrijfsfilm laten maken 13

Bedrijfsfilm laten maken bij Rocket Videos

Rocket Videos is een professionele productiebedrijf dat zich richt op het maken van bedrijfsfilms van hoge kwaliteit. Wij bieden een volledige service, van conceptontwikkeling tot post-productie, en zorgen ervoor dat uw film op een effectieve manier gepresenteerd wordt aan uw doelgroep. Onze ervaren regisseurs en cameraploegen werken nauw samen met u om uw verhaal en boodschap op een professionele manier over te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en om uw bedrijfsfilm te laten maken. Wij helpen u graag uw zichtbaarheid te vergroten.

Waarom kiezen voor Rocket Videos?

Rocket Videos is de ideale partner voor uw bedrijfsfilm, om de volgende redenen:

  1. Jarenlange ervaring. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van bedrijfsfilms voor bedrijven van verschillende grootten en branches. Hierdoor weten wij precies hoe we uw verhaal op de beste manier kunnen overbrengen.

  2. Uniek en op maat gemaakt. Wij geloven in het creëren van unieke en op maat gemaakte bedrijfsfilms. Hierdoor is uw film niet alleen uniek, maar past hij ook perfect bij uw bedrijf en uw doelen.

  3. Zorgvuldige pre-productie. Wij nemen de tijd om uw verhaal en uw doelen te begrijpen, voordat we met de productie beginnen. Hierdoor zijn we in staat om uw bedrijfsfilm nog beter te maken.

  4. Professioneel en innovatief. Wij houden van nieuwe technieken en innovatieve ideeën, en zorgen er altijd voor dat uw bedrijfsfilm professioneel en up-to-date is.

Bedrijfsfilm laten maken 14

Contacteer ons vandaag

Nadat je het formulier heeft verzonden, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kan ons ook telefonisch bereiken: +31 (0)85 130 6874 

Door het verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Rocket Videos B.V. om uw gegevens te verwerken en contact met u op te nemen om aan uw verzoek te voldoen. Bekijk voor meer informatie onze terms.