085 130 68 74
5.0 14 Google reviews

2D ANIMATIE VIDEO

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de term ‘2D animatie video’ of ‘explainer video’ en je hebt er ongetwijfeld al eens enkele bekeken. In essentie zijn dit korte geanimeerde online video’s die jouw product of dienst ‘uitleggen’. Of je nu juist start met video marketing, op zoek bent naar hulp en advies, of als je al weet wat je wilt. Wij kunnen jou helpen.

Ons team van experts staan klaar om met jou vrijblijvend eens te praten over onze 2D animatie of whiteboard video’s. Wij kunnen je tips geven over richting, stijl, lengte, script, graphics, animatie, voiceover en muziek. We staan klaar!

ENKELE PROJECTEN

SHOWCASE – BOVEMIJ

Bovemij was op zoek naar een video die als eerste indruk naar de buitenwereld zou dienen. Deze video moest geschikt zijn voor online (website) en offline (ontvangstweergave) doeleinden.

Verder moest de look & feel van de video vriendelijk en herkenbaar zijn. We hebben veel tijd met de klant doorgebracht om een ​​aantal zeer sympathieke personages te bedenken die een vleugje humor aan de mix toevoegden. Er werd een superheld gecreëerd die de dag zou redden.

Wil je meer weten over deze showcase? Kijk hier!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Rogier Paans

V.O. Patents

Rocket Videos gaat voortvarend en planmatig te werk, je weet vooraf goed waar je aan toe bent. Onze, toch complexe, boodschap hebben ze heel duidelijk over kunnen zetten in een mooie animatie. Ik adviseer ze van harte!

 Nadia du Plooy

Felix Printers

We vonden het een prettige samenwerking met Rocket Videos.  Administratief was alles goed geregeld.  Onze videograaf was creatief, professioneel en doelgericht.  We zijn heel blij met de hoge kwaliteit van onze videos.

Valery Kholodkov

Coldrift 

Mijn ervaring met Rocket Videos is zeer positief. Ze zijn sterk in het analyseren van de behoeften van de klant en om dit vervolgens om te zetten in bruikbare concepten. Ik zal zeker meer zaken met hen doen.

ONZE WERKWIJZE

Brainstorm

Tijdens een brainstorm sessie leren we meer over jullie organisatie en gaan we dieper in op het doel van de video. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen.Op deze manier krijgen we een volledig beeld van jullie wensen. Na deze sessie gaat onze script writer aan de slag met het maken van een script!

Script

Na de briefing sessie maken we een eerste versie van het script. Deze omvat de voice over tekst en de visuele beschrijving per scène. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het verhaal en de structuur van jouw video.

Stijl & Storyboard

Zodra het script is goedgekeurd gaan we aan de slag met het maken van het storyboard en het bepalen van een stijl. De stijl die we voor jullie ontwikkelen is uniek en in lijn met de corporate branding van jullie organisatie. Zo ben je er zeker van dat je een herkenbare video creëert en dat je een stijl hebt die je niet terug vindt bij jouw concurrenten!

Voice over & Animatie

Voor dat we aan de slag gaan met de animatie van de video, nemen we eerst de voice over op. We geven jullie verschillende voice over opties zodat we een stem kunnen selecteren die écht bij jullie past.

Eenmaal de voice over klaar? Dan kunnen we naar de laatste stap, de animatie! Nu komen alle tekeningen tot leven en zorgen we voor een gepaste soundtrack.

ONZE KLANTEN

WIL JE EEN OFFERTE? 

Wij reageren binnen 24 uur


Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bedrijf *
Bericht

Call Now Button

Call Now